Πληρωμές

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι πλέον ΔΩΡΕΑΝ!.
Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας,


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα + δόσεις [+PayPal]

Αν διαθέτετε χρεωστική,πιστωτική ή Prepaid κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με αυτήν. Το eMediaShop.gr συνεργάζεται με την Eurobank και την PayPal για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την PayPal ή Eurobank χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

# With Love From No1 Worldwide Hosting Reseller - eMediaShop Team #

sslprotection